Tuotteet

Tuotteet

EULI-tuotteet valmistetaan korkealaatuista materiaaleista, joiden ansiosta tuotteiden käyttöikä on hyvin pitkä. Kaikissa valaisimissamme voidaan käyttää taloudellisia LED- tai energiansäästölamppuja, pois lukien valaisimet, joissa on kiinteä LED-valonlähde.

Eulin pihapiirivalaisimet ovat ajattoman tyylikkäitä. Ne on suunniteltu suomalaiseen maisemaan ja vaativiin ilmasto-olosuhteisiin. Lisäksi suunnittelussa on otettu huomioon asentamisen sekä huollon helppous. Monipuolisesta mallistostamme löytyy paljon vaihtoehtoja, joilla voit luoda tunnelmaa, tyylikkyyttä ja turvallisuutta pihapiiriisi.

Eulin asuntovalaisimista löydät sopivan vaihtoehdon kotisi yleis-, työ- ja korostusvalaistukseen. EULI- asuntovalaisimet antavat mahdollisuuden toteuttaa laadukas, energiataloudellinen ja monipuolinen valaistus. Valaisimien helppo asennettavuus ja hyvä hinta/laatusuhde tekevät Eulista turvallisen valinnan. Laajasta mallistosta löytyvät vaihtoehdot kodin kuivien- ja kosteiden- sekä ulkotilojen valaistukseen olipa kyseessä yleis- tai työ-, tai korostusvalaistus.

Vasemmalla olevasta valintapalkista pääset selaamaan tuotteidemme tietoja. Tuotekortilta voit ladata koko tuoteperheen tiedot pdf-tiedostona.

tuotteet_etusivu